Default Title

Ընդհանուր տեղեկատվություն

Հայկական խոհանոցի զարդ համարվող թանով սպասը, որին անվանում են նաև հենց Թանով կարող եք պատրաստել ինքներդ մասնակցելով վարպետաս դասին, Իրինայի օգնությամբ, ով ձեզ կօգնի այս հայտնի և համեղ ուտեստը պատրաստել տեղական ավանդույթներով: Այս ավանդական ապուրը լոռեցի ընտանիքների սեղանի անբաժան մասն է համարվում: 

Թանապուրը որը պատրաստում են տարվա բոլոր եղանակներին, կարող եք փորձել և՛ տաք, և՛ սառը վիճակում։ Խառնելով ձավար, թան, ձու և մի շարք այլ բաղադրիչներ դուք հեշտությամբ կստանաք համեղ ապուրը:

Ի՞նչ է ներառված

Մասնակցություն վարպետաց դասին
Համտես

Մեկնարկի վայր

Ալավերդի, Բաղրամյան 65
Դիտել հասցեն Google Maps-ում

Ընկերություն

Իրիս հյուրատուն

Չեղարկման պայմաններ

Դուք կարող եք չեղարկել ձեր ամրագրումը տուրից 2 Օր առաջ ՝ ամբողջական գումարի վերադարձով։

Թանապուրի վարպետաց դաս

1 hours
1 +
ԱՆԳ, ՀԱՅ, ՌՈՒՍ
Խնդրում ենք նկատի ունենալ, որ գինը կարող է տարբեր լինել՝ կախված մարդկանց քանակից
Գները՝ կախված մարդկանց քանակից
Մասնակիցներ
EN

ԱՎԵԼԻՆ...